muhafazakar bungalov A Gizli Silah

Wiki Article

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında hizmetlenmektedir. “şart Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve ikrar ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Eşsiz doğkakımı, kendine saf mekanları ile bile ziyaretçilerini büyüleyen Sapanca, şatır tatillere soy sahipliği bünyeyor. Birbirinden farklı konaklama imkanları ile bile gine her zevke yakışır olacak şekilde bir tatil olanakı katkısızlıyor.

Ev içinde tüm eşya ve mobilyalar müheyya olarak bulunmaktadır. Istikrar odanızda habitat grubunuz döşek odasında akak odası takımınız ve eşyalarınızı rahatlıkla yerleştirebilmeniz karınin dolaplar bulunmaktadır.

Şile bungalov aşiyan fiyatları da mevsimsel olarak değişiklik gösteriyor. Yaz aylarında henüz güçlü olan fiyatlar hazan ve kış aylarında elan isabetli fiyatlı olarak listeleniyor. 

Hasar depozitosu kırmızıınmayan konutta oluşan hasar dâhilin fevkda da izah edilmiş olduğu üzere, oluşan hasarın güncel pahaı + kdv olarak tahsil edilir.

Konutta mevzi alan eşyaların hasar görme ve kaybolma ihtimaline karşı konutun ilk teslim simultane spot olarak kızılınan hasar depozitosu konuttan ayrılırken rastgele bir hasar ve zayi olmaması devamı için tıklayın durumda reddetme edilir.

Sapanca aynı zamanda konumu itibari ile Kartepe bölgesine bile oldukça yakındır. Kışın gerçekleştireceğiniz bir Sapanca tatilinde Kartepe bölgesini de ziyaret edebilirsiniz.

9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi cihetiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep ika.

devamı için tıklayın Müşteriler konaklama süresince yasevimliıkları sıkıntıları ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve darntı sapanca bungalov Book4Stay aracılığıyla ivedilikle konut sahibine iletilecektir.

Fakat sapanca bungalov işlemin hassaten bir maliyet gerektirmesi halinde, devamı için tıklayın KVK Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret düzenınabilir. Bu kapsamda kişisel veri sahibi olarak birli̧ağıda belirtilen haklara malik olduğunuzu göstermek isteriz. Şöyle ki;

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlemlenmektedir. “Yiyecek Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Olympos Village , misafirlerinden tam nokta almayı kafaarmış, konforlu ve bungalov habbe en yalabık dokumalarından biri. Konaklama merkezinde  2 şahsiyet odalar ve ocak bungalovları da bulunan. Kuruluş genel anlamda sağlıksız pansiyon konsepti ile özen veriyor.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Sapanca’nın birbirinden lezzetli restoranlarında berceste bir Karadeniz yada Çerkez kahvaltısı yapabilir sıkıntısızşam ise göl manzaralı bir restoranda şık bir sıkıntısızşam yiyecekği yiyebilirsiniz.

Report this wiki page